Dziadkowa wątrobianka

Grupa asortymentowa: Wędlina wieprzowa podrobowa parzona wędzona

[EN] Pork liver sausage scalded and smoked

[DE] Schweineaufschnitt aus Innereien, gedämpft, geräuchert

 

Forma pakowania: pakowano w atmosferze ochronnej

Waga: 0,5 kg

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC

Termin przydatności do spożycia: 16 dni

 

 

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

[PL] Składniki: Mięso wieprzowe 47%, tłuszcz wieprzowy, woda, wątroba wieprzowa 13%, sól, cebula suszona, przyprawy, przeciwutleniacz- E316, ekstrakt przyprawy, substancja konserwująca- E250, osłonka wołowa. Może zawierać gluten, soję, seler, mleko, gorczycę.

 

[EN] Ingredients: Pork meat 47%,  pork fat, water, pork liver 13%, salt, dried onion, spices,  antioxidant-E316,  spice extract, preservative- E250, beef casing. May contain gluten, soy, milk, celery, mustard. Packaged in a protective atmosphere.

 

[DE] Zutaten: Schweinefleisch 47%, Schweinefett, Wasser, Schweineleber 13%, Salz, getrocknete Zwiebeln, Gewürze, Antioxidationsmittel- E316, Gewürze Extrakte, Konservierungsstoff- E250, Rindfleischhülle. Kann  Gluten, Soja, Milch, Sellerie, Senf enthalten. Unter Schutzatmosphäre verpackt.