Dziadkowa wątrobianka
Grupa asortymentowa: Wędlina wieprzowa podrobowa parzona wędzona
[EN] Pork liver sausage scalded and smoked
[DE] Schweineaufschnitt aus Innereien, gedämpft, geräuchert
Forma pakowania: pakowano w atmosferze ochronnej
Waga: 0,5 kg
Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC
Termin przydatności do spożycia: 16 dni
[PL] Składniki: Mięso wieprzowe 47%, tłuszcz wieprzowy, woda, wątroba wieprzowa 13%, sól, cebula suszona, przyprawy, przeciwutleniacz- E316, ekstrakt przyprawy, substancja konserwująca- E250, osłonka wołowa. Może zawierać gluten, soję, seler, mleko, gorczycę.
[EN] Ingredients: Pork meat 47%, pork fat, water, pork liver 13%, salt, dried onion, spices, antioxidant-E316, spice extract, preservative- E250, beef casing. May contain gluten, soy, milk, celery, mustard. Packaged in a protective atmosphere.
[DE] Zutaten: Schweinefleisch 47%, Schweinefett, Wasser, Schweineleber 13%, Salz, getrocknete Zwiebeln, Gewürze, Antioxidationsmittel- E316, Gewürze Extrakte, Konservierungsstoff- E250, Rindfleischhülle. Kann Gluten, Soja, Milch, Sellerie, Senf enthalten. Unter Schutzatmosphäre verpackt.
Produkty w dziale: Dziadkowa spiżarnia