Dziadkowa kaszanka
Grupa asortymentowa: Wędlina wieprzowa podrobowa parzona
[EN] Scalded pork blood sausage
[DE] Schweineaufschnitt aus Innereien, gedämpft
Forma pakowania: pakowano w atmosferze ochronnej
Waga: 1,0 kg
Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC
Termin przydatności do spożycia: 14 dni
[PL] Składniki: Kasza JĘCZMIENNA (zaparzona wodą), krew wieprzowa, skórki wieprzowe, wątroba wieprzowa 11%, tłuszcz wieprzowy, mięso z głów wieprzowych 4%, serca wieprzowe 4%, sól, cebula suszona, przyprawy, jelita wieprzowe. Może zawierać soję, mleko, seler, gorczycę.
[EN] Ingredients: BARLEY groats (brewed with water), pork blood, pork skin, pork liver 11%, pork fat, pork heads meat 4%, pork hearts 4%, salt, dried onion, spices, hog casings. May contain soy, milk, celery, mustard. Packaged in a protective atmosphere,
[DE] Zutaten: GERSTENGRÜTZE (mit Wasser verbrüht), Schweineblut, Schweinehäutchen, Schweineleber 11%, Schweinefett, Fleisch von Schweineköpfen 4%, Schweineherzen 4%, Salz, getrocknete Zwiebeln, Gewürze, Schweinedärme. Kann Soja, Milch, Senf, Sellerie enthalten. Unter Schutzatmosphäre verpackt.
Produkty w dziale: Dziadkowa spiżarnia