Pasztetowa wędzona

Grupa asortymentowa: Wędlina wieprzowa podrobowa parzona wędzona 

[EN] Pork liver sausage scalded and smoked

[DE] Schweineaufschnitt aus Innereien, gedämpft, geräuchert

 

 

Forma pakowania: pakowano w atmosferze ochronnej 

Waga: 1,0 kg 

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2-8 ºC

Termin przydatności do spożycia:  16 dni

 

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

 

[PL] Składniki: Tłuszcz wieprzowy, wątroba wieprzowa 22%, woda, mięso wieprzowe 12%, tkanka łączna wieprzowa, kasza manna (Z PSZENICY), sól, cebula suszona, przyprawy i ich ekstrakty, emulgator- mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, przeciwutleniacz- izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca- azotyn sodu. Wyrób w osłonce naturalnej wołowej. Może zawierać soję, mleko, seler, gorczycę.

 

[EN] Ingredients: Pork fat, pork liver 22%, water, pork meat 12%, pork connective tissue, semolina (at WHEAT), salt, dried onion, spices and their extracts, emulsifier- mono- and diglycerides of fatty acids, antioxidant-sodium erythorbate, preservative- sodium nitrite. The product in a natural beef casing. May contain soy, milk, celery, mustard. 

 

[DE] Zutaten: Schweinefett, Schweineleber 22%, Wasser, Schweinefleisch 12%, Schweinebindegewebe, Grieß (aus WEIZEN), Salz, getrocknete Zwiebeln, Gewürze und deren Extrakte, Emulgator- Mono- und Digliceride von Speisefettsäuren, Antioxidationsmittel- Natriumisoascorbat, Konservierungsstoff- Natriumnitrit. Produkt in natürlicher Rindfleischhülle. Kann Soja, Milch, Sellerie, Senf enthalten. Unter Schutzatmosphäre verpackt.

 

100g *
Wartość energetyczna/ Energy 1361 kJ/ 330 kcal
Tłuszcz / Fat 32 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates 13 g
Węglowodany/ Carbohydrate 1,9 g
- w tym cukry/ of which sugars 0,8 g
Białko/ Protein 8,5 g
Sól/ Salt 1,8 g

* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.