Szynka drobiowa w galarecie

Grupa asortymentowa: Studzienina drobiowa parzona 

[EN] Poultry product in jelly, scalded, with added pork protein, in inedible casing

 

 

Forma pakowania: LUZ 

Waga: 2,5 kg 

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2-8 ºC

Termin przydatności do spożycia:  30 dni

 

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

 

[PL] Składniki: Polędwica z indykiem grubo rozdrob. parzona 57% (Mięso drob. 58% [filet z indyka 32%, filet z kury 26%], woda, skrobia ziemniaczana, sól, stabilizatory- E450,E451,E452,E339, białko SOJOWE, substancja zagęszczająca- E407, glukoza, przeciwutleniacze- E316,E301, wzmacniacze smaku- E621,E627,E631, reg. kwasowości- E270,E262, hydrolizat białkowy (SOJA, kukurydza, rzepak), przyprawy, tłuszcz palmowy częściowo utwardzony, aromaty (SELER), substancja konserwująca- E250), woda, warzywa marynowane (papryka, pieczarki, ogórki, marchew, kalafior, kukurydza, cukier, ocet, reg. kwasowości- E330,E300), żelatyna wiep. Może zawierać mleko, gorczycę.   

 

[EN] Ingredients: Coarse ground scalded poultry product 57% (poultry meat 58% [turkey fillet 32%, chicken fillet 26%]), water, potato starch, salt, stabilisers- E450,E451,E452,E339, SOY protein, thickener- E407, dextrose, antioxidant- E316,E301, flavour enhancers- E621,E627,E631, acidity regulators- E270,E262, hydrolysed protein (SOY, corn, rape), spices and vegetables, palm fat partly hydrogenated, flavours (CELERY), preservative- E250), water, marinated vegetables ((paprika, mushrooms,  cucumbers, carrots, cauliflower, corn, sugar, vinegar, acidity regulator-E330,E300), pork gelatine. May contain milk, mustard.

100g *
Wartość energetyczna/ Energy 301 kJ/ 71 kcal
Tłuszcz / Fat 1,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates 0,5 g
Węglowodany/ Carbohydrate 3,5 g
- w tym cukry/ of which sugars 0,8 g
Białko/ Protein 12 g
Sól/ Salt 2,2 g

* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.