Boczek gospodarski wędzony
Grupa asortymentowa: Boczek wieprzowy surowy wędzony
[EN] Raw smoked pork bacon
[DE] Schweinespeck roh geräuchert
Forma pakowania: Pakowano w atmosferze ochronnej
Waga: 0,7 kg
Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC;
Termin przydatności do spożycia: 21/17 dni
100g produktu otrzymano ze 102g mięsa wieprzowego
[PL] SKładniki: Boczek wieprzowy bez kości bez skóry (100g produktu otrzymano ze 102g boczku), sól, cukier, aromat, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz- kwas askorbinowy, kultury starterowe, substancja konserwująca- azotyn sodu. Może zawierać soję, mleko. Produkt bezglutenowy.
[EN] Ingredients: Boneless bacon without skin (To prepare 100 g of finished product used 102 g pork ), salt, sugar, flavour, spices extracts, antioxidant- E300, starter cultures, preservative - E250. May contain soy, milk. Gluten-free. Packaged in a protective atmosphere.
[DE] Zutaten: Schweinespeck, ohne Knochen ohne Haut( 100 g des Produkts wurden aus 102 g Schweinespeck hergestellt), Salz, Zucker, Aroma, Gewürzextrakte, Antioxidationsmittel- E300, Starterkulturen, Konservierungsstoff - E250. Kann Soja unt Milch enthalten. Glutenfreies Produkt. Unter Schutzatmosphäre verpackt.
100g | * | |
---|---|---|
Wartość energetyczna/ Energy | 1271 kJ/ 307 kcal | |
Tłuszcz / Fat | 26 g | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates | 10 g | |
Węglowodany/ Carbohydrate | 1,2 g | |
- w tym cukry/ of which sugars | 0,5 g | |
Białko/ Protein | 17 g | |
Sól/ Salt | 2,2 g |
* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.
Produkty w dziale: Wyroby Gospodarskie