Kiełbasa alzacka

Grupa asortymentowa: Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona surowa wędzona suszona

[EN] Medium ground raw soked sried pork sausage

 

 

Forma pakowania: Pakowano w atmosferze ochronnej

Waga: 0,7 kg

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji:  2 – 8 ºC

Termin przydatności do spożycia: 21/17 dni

 

100g produktu otrzymano ze 130g mięsa wieprzowego

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

[PL] Składniki: Mięso wieprzowe (100g produktu wyprodukowano ze 135g mięsa), sól, glukoza, cukier, przyprawy, wzmacniacz smaku- E621, aromaty, hydrolizat białka roślinnego ( zawiera SOJĘ), przeciwutleniacze- E330,E300,E301, regulator kwasowości- E575, substancja konserwująca- E250, jelita wieprzowe. Może zawierać mleko, seler, gorczycę. Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu. Produkt bezglutenowy.

 

[EN] Ingredients: Pork (To prepare 100 g of finished product used 135 g of pork), salt, dextrose, sugar, spices, flavour enhancer- E621, flavour, vegetable protein hydrolyzate (contains SOY), antioxidants- E330,E300,E301, acidity regulator- E575, preservative- E250, hog casing. May contain milk, celery, mustard. White coating on the sausage is caused by natural process taking place during storage of the product and has no negative impact on its quality. Gluten-free. 

 

100g *
Wartość energetyczna/ Energy 1569 kJ/ 378 kcal
Tłuszcz / Fat 30 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone/of which saturates 13 g
Węglowodany/ Carbohydrate 3,0 g
- w tym cukry/ of which sugars 1,4 g
Białko/ Protein 24 g
Sól/ Salt 3,4 g

* Dzienne zapotrzebowanie - Twoje zapotrzebowanie energetyczne jest zależne od tego ile kalorii potrzebujesz spożyć dziennie, żeby zaspokoić swoje potrzeby i zachować zdrowie. Można je wyliczyć na podstawie 24-godzinnej przemiany materii.