Dziadkowy salceson

Grupa asortymentowa: Wędlina wieprzowa grubo rozdrobniona parzona

[EN] Coarse ground scalded processed pork product

[DE] Schweineaufschnitt grob gehackt, gedämpft

 

Forma pakowania: VAC

Waga: 1,0 kg

Warunki przechowywania, transportu i dystrybucji: 2 – 8 ºC

Termin przydatności do spożycia: 21 dni

 

100g produktu otrzymano z 78 g mięsa wieprzowego i 34 g mięsa z głów wieprzowych

 

 

POBIERZ ZDJĘCIE

 

 

[PL] Składniki: Mięso wieprzowe ( 100g produktu otrzymano z 78 g mięsa wieprzowego i 34 g mięsa z głów wieprzowych), sól, przyprawy i ekstrakty przypraw, glukoza, cukier, białko wieprzowe, substancja konserwująca- azotyn sodu. W osłonce naturalnej wieprzowej. Może zawierać soję, mleko, seler, gorczycę. Produkt bezglutenowy.    

 

[EN] Ingredients: Pork (To prepare 100 g of finished product used 78 g of pork and 34 g of pork heads meat), salt, spices and spice extracts, dextrose, sugar, pork protein, preservative- sodium nitrite. Product in hog casings. May contain soy, milk, celery, mustard. Gluten-free. Made in Poland. 

 

[DE] Zutaten: Schweinefleisch ( 100 g des Produkts wurden aus 78 g Schweinefleisch und 34 g Fleisch von Schweineköpfen hergestellt), Salz, Gewürze und Gewürzextrakte, Glucose, Zucker, Schweine - Eiweiß, Konservierungsstoff - E250. Naturdarm vom Schwein. Kann Soja, Milch, Sellerie und Senf enthalten. Glutenfreies Produkt.